HORIZONT Global Kft., a 24. Mérnökbál Arany fokozatú támogatója

2020 január 25-én a gyönyörű, impozáns Várkert Bazárban rendezte meg a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, valamint a Magyar Mérnöki Kamara a mérnöktársadalom legrangosabb eseményét, a 24. Mérnökbált.

Rendkívül nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a HORIZONT Global Kft., mint Arany fokozatú főtámogató szerepelhetett e neves rendezvényen.

Az ünnepélyes eseményen közel 500 vendég vett részt, köztük Süli János miniszter úr, az államigazgatás, közigazgatás, műszaki felsőoktatás, valamint a kamara megyei szervezeteinek irányítói és a mérnöktársadalom közismert szakemberei.

Az esemény színvonalát emelték az exkluzív gálaműsorok és a díszvacsora.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a házigazdáknak a kimagasló szervezésért, a kamara vezetőségének, különösen Kassai Ferenc elnök úrnak a kitüntetett figyelemért, valamint azért, hogy a HORIZONT Global Kft. Főtámogatóként képviseltethette magát e rangos eseményen.

Köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy elfogadták meghívásunkat és részvételükkel tovább gazdagították ezt a kimagasló rendezvényt.

Külön megtiszteltetés volt részünkre, hogy sorainkban köszönthettük:

Dr. Boros Imre volt miniszter urat,

Borbély Lénárd Csepel és Romhányi Károly Gerjén polgármesterét,

Dr. Boros Eszter nemzetközi szakjogász úrhölgyet, Bánátfy Andrea Budapesti Komplex Szakképzési Centrum főigazgató asszonyát,

Prof. Dr. Markó Balázs urat a Szent István Egyetem, Ybl Miklós Építéstudományi kar intézetigazgatóját.

Comments are closed.